ODDZIAŁ III
Jagódki

Hu!

Święto Babci i Dziadka

Dzień Babci i Dziadka na stałe wpisał się w nasz przedszkolny kalendarz i każdego roku obchodzony jest bardzo uroczyście i radośnie. Z okazji tego wyjątkowego święta Jagódki przygotowały moc artystycznych atrakcji i niespodzianek. Po przepięknych występach zaprosiliśmy naszych wspaniałych Gości do wspólnych pląsów przy muzyce oraz na słodki poczęstunek. Wszystkim Babciom i Dziadkom serdecznie dziękujemy za odwiedziny i wspólną zabawę. Życzymy samych pomyślnych i słonecznych dni oraz pociechy z wnuków. Podziękowania również składamy Rodzicom za zorganizowanie słodkiego poczęstunku i okazaną pomoc.

Mikołajki

Dnia 6 grudnia, zgodnie z tradycją, odwiedził nas Mikołaj. Ach, cóż to było za spotkanie...Nasz brodaty Gość  bardzo ciekawie opowiadał o sobie i swoich reniferach, ochoczo i bez skrępowania odpowiadał na nasze pytania, wysłuchał z radością przygotowanego przez nas mikołajkowego repertuaru w postaci wierszyka i piosenki. Na koniec spotkania obdarował nas świątecznymi paczkami oraz zabawkami do naszych przedszkolnych kącików, za co serdecznie mu podziękowaliśmy. Żegnając się z Mikołajem życzyliśmy mu dużo zdrowia i siły, żeby w przyszłym roku również mógł nas odwiedzić:)

"Przedszkolaki i Przyroda" - Przegląd Wokalno - Recytatorski

Dnia 05.12.2017 r. odbył się w naszym przedszkolu Przegląd Wokalno - Recytatorski "Przedszkolaki