ODDZIAŁ III

Bajkowa wyspa - wycieczka z okazji Dnia Dziecka

14 czerwca wybraliśmy się na wycieczkę do miejscowości Zawyki, gdzie mieści się gospodarstwo agroturystyczne "Bajkowa wyspa". Naszą świetną zabawę potwierdza poniższa fotorelacja :)

Wycieczka po Białymstoku

Dnia 8 czerwca wybraliśmy się na wycieczkę po Białymstoku. Zwiedzaliśmy miasto z przewodnikiem z Muzeum Historycznego. Poznaliśmy historię miasta, jego powstania i najważniejszych budowli, dzięki czemu rozwijaliśmy zainteresowanie naszą małą ojczyzną.

"Cała Polska czyta dzieciom"

Dziękujemy pani Emilii za propagowanie czytelnictwa wśród Naszych wychowanków :)

"Tańczyć każdy może"

15 maja wraz z grupą Śliweczki wzięliśmy udział w X Ogólnopolskim Dniu Tańca z Klanzą pod tytułem "Tańczyć każdy może". Dziękujemy za wspaniałą zabawę Pani Emilii.

Stomatolog u Truskawek

Dnia 26 kwietnia gościliśmy uczniów ze Szkoły Policealnej nr 1 Ochrony Zdrowia w Białymstoku. Dzieci dowiedziały się jak dbać o zęby, co jeść, żeby były zdrowe, oraz jak wygląda wizyta w gabinecie i jak nazywają się poszczególne sprzęty. Oczywiście przypomnieliśmy sobie również, jak należy prawidłowo szczotkować zęby.  Dziękujemy Pani lek. stom. Urszuli Kawałko za przeprowadzenie zajęcia profilaktycznego, oraz Pani Dyrektor mgr Grażynie Wiktorii Citko za organizację zajęcia.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |   >>
(wszystkie)