WYKŁAD "OJCOSTWO"

Białostocka Akademia Rodziny zaprasza do uczestnictwa w wykładzie pt. „Ojcostwo - najważniejsza kariera mężczyzny”, który odbędzie się 10 października 2017 r. o godz. 17:00.

Na wykładzie mowa będzie o tym dlaczego warto tak poustawiać priorytety w swoim życiu, aby ojcostwo nie było zaniedbane i zapomniane.

Wykład poprowadzi Janusz Wardak - pedagog, założyciel i Prezes Stowarzyszenia Akademia Familijna. Autor wykładów, warsztatów i artykułów poświęconych wychowaniu dzieci, miłości małżeńskiej i życiu rodzinnemu. Stały gość audycji „Wychowywać, ale jak?” w Radiu Warszawa, prowadzi serwis internetowy MniejEkranu.pl i stronę Wardakowie.pl, wieloletni wicedyrektor ds. wychowawczych Szkoły dla chłopców „Żagle” prowadzonej przez Stowarzyszenie „Sternik”, ojciec 10 dzieci.

Zajęcia odbędą się w Białostockiej Akademii Rodziny, ul. Ciepła 32 sala 32 (III piętro). W trakcie trwania warsztatów, organizatorzy zapewniają fachową opiekę nad dziećmi w wieku od 3 lat w budynku Białostockiej Akademii Rodziny przy ul. Ciepłej 32. Chęć skorzystania z opieki nad dziećmi należy zgłosić podczas zapisów, podając imię, nazwisko i wiek dziecka w polu UWAGI na formularzu rejestracyjnym.

aktualnosci / 2017-2018